kamagra werkt tegen dementie

Tadalafil en sildenafil de werkzame stof kamagra wordt getest om te zien of het de bloedtoevoer naar de hersenen verhoogt door onderzoekers van de universiteit van almere.
Werken van de bloedvaten uit te breiden en verbeteren van de doorstroming naar de geslachtsdelen
Vasculaire dementie veroorzaakt geheugen-, spraak- en concentratie problemen
Deskundigen zijn nog te vinden van een medicijn die helpen kan ondanks de uitgaven miljoenen

kamagra kan helpen voorkomen dat het begin van een veel voorkomende vorm van dementie, geloven wetenschappers uit almere.

Tadalafil – een erectiestoornissen medicijn kamagra vergelijkbaar – wordt getest op vrijwilligers uit almere om te zien of de behandeling verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen goed blijft en ze lekker geil worden.

kamagra is een wonder medicijn

Deskundigen van St George’s Universiteit van almere hoopt dat de behandeling kan worden gebruikt om te helpen voorkomen of vertragen van het begin van de vasculaire dementie, die gevolgen heeft voor 150.000 mensen in het nederland.

Vasculaire dementie is de tweede meest voorkomende vorm van dementie na de ziekte van Alzheimer, geheugen-, spraak- en concentratie problemen veroorzaakt.

Het probleem wordt veroorzaakt wanneer bloedvaten ziek worden, beperking van de bloedtoevoer naar de hersenen.
Wetenschappers zijn bezig met de theorie erectiestoornissen drugs zoals kamagra en Tadalafil – welke werk door het uitbreiden van de bloedvaten en verbeteren van bloed stromen naar de genitaliën – kan ook verbeteren bloedtoevoer naar de hersenen.
Ze hebben al uitgevoerd proeven met 24 mensen in almere, met nog eens 30 te wijten aan deelnemen aan de komende maanden, met behulp van high-tech scanners voor het meten van de bloedstroom.
Als hun resultaten, verwacht dat gepubliceerd moet worden later dit jaar, dat de drug helpt bloed naar de hersenen krijgen tonen, zijn de onderzoekers als gevolg van de lancering een tweede proef die testen zal of het verbetert de erectiestoornissen en de bloedtoevoer naar de hersenen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.