kamagra halveert risico op hart en vaatziekten bij mannen met diabetes

Het Innemen van een kamagrapil halveert om de paar maanden bijna het risico van mannen met type 2 diabetes en sterven steeds minder met hartproblemen.

De studie onder 6.000 Engelse mannen kan het pad effenen voor erectiestoornissenpillen die regelmatig praten worden voorgeschreven voor mannen met diabetes.

Bijna vier miljoen mensen in engeland kampen met diabetes type 2, en 12 miljoen van hen hebben een risico voor het ontwikkelen van de ziekte.

Mensen met de aandoening hebben tweemaal het risico op andere hart-en vaatziekten te ontwikkelen.

Dit komt gedeeltelijk doordat de harten van diabetici minder efficiënt worden na verloop van tijd niet goed contract en pompen bloed rond het lichaam.

Deskundigen denken dat kamagra en andere vergelijkbare drugs tegen erectiestoornissen helpen om mensen in Almere te helpen. De drug, die heeft verdiend farmaceutische bedrijven meer dan £ 1 miljard per jaar sinds het werd gelanceerd als een erectiele drug in 1998, werkt door het ontspannen van de bloedvaten, verbetering van de bloedtoevoer naar de penis.

Kamagra werkt perfect voor alles

Deze functie is ook van invloed op het vermogen van het hart naar pomp bloed, denken wetenschappers.

Deskundigen van de universiteiten van almere hebben nu aangetoond dat dit een opmerkelijke invloed op de gezondheid heeft.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.